تحولات لبنان و فلسطین

رهبر معظم انقلاب در بیانات روز جمعه خود به توطئه‌های آمریکا برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و بیان صریح آن از زبان یک تحلیلگر و کارشناس معروف آمریکایی اشاره کردند.

اشاره رهبر انقلاب به کدام تحلیلگر آمریکایی بود؟

قدس آنلاین: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (جمعه ۱۹ دی) در سالروز قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ سخنرانی کردند.

ایشان با اشاره به این موضوع که حرکت مردم قم حرکت ضدآمریکایی و ضداستکباری بود، فرمودند این اولین تبری بود که توسط مردم قم به بت بزرگ آمریکا وارد شد.

ایشان در ادامه به تلاش‌های آمریکا برای ایجاد بی‌ثباتی در غرب آسیا و ایران اشاره کرده و با بیان این که آمریکا منافع خودش را در بی‌ثباتی این منطقه می‌داند، مگر وقتی که به‌طور کامل خودش را مسلط بر آن بداند، به سخنان «مایکل لدین» کارشناس معروف آمریکایی اشاره کردند، که به صراحت این مسئله را به مورد اشاره قرار داده است.

رهبر معظم انقلاب فرمودند: یک کارشناس معروف اندیشکده آمریکایی که خیلی‌ها او را می‌شناسند صریحاً این حرف را زد،‌ گفت ما خواهان ثبات در ایران و عراق و سوریه و لبنان نیستیم. ما مایل به ثبات در این کشورها نیستیم. او می‌گوید «مسئله اصلی لزوم یا عدم لزوم بی‌ثباتی در این کشورها نیست». منظور او این است که این موضوع محرز است که باید بی‌ثباتی ایجاد شود، بلکه موضوع، چگونگی ایجاد بی‌ثباتی است. در جایی با داعش یک وقت هم با فتنه ۸۸ و گاهی هم با کارهایی که می‌بینید در منطقه انجام می‌دهند.

اشاره حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به بخشی از نظرات مایکل لدین است. در صفحه ۵۲ کتاب «سیاست‌های ریاست‌جمهوری و مسیر جنگ دوم عراق» ویرایش «جان دیویس» که در سال ۲۰۰۶ منتشر شده، به این نقل قول از لدین اشاره شده است.

در این بخش کتاب به نقل از لدین، وی در ادعایی حکومت‌های ایران، عراق و سوریه را تروریستی خوانده و از لزوم سرنگون کردن آن‌ها می‌گوید.

وی سپس به صراحت می‌گوید: ثبات یک ماموریت آمریکایی بی‌اهمیت و یک مفهوم گمراه‌کننده است. ما به دنبال ثبات در ایران، عراق، سوریه، لبنان و حتی عربستان سعودی نیستیم؛ ما می‌خواهیم چیزها تغییر کنند. مسئله این نیست که آیا این بی‌ثباتی باید ایجاد شود یا خیر بلکه این است که چطور باید آن را ایجاد کرد.

تاریخچه دشمنی این نویسنده و تحلیلگر سیاست خارجی نومحافظه‌کار که در دوره‌های مختلف به عنوان مشاور در شورای امنیت ملی و وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا خدمت کرده، در سابقه او به وضوح قابل مشاهده است. او از حامیان جنگ آمریکا علیه عراق بوده است.

او به مدت بیست سال کرسی «محقق آزادی» را در اندیشکده آمریکایی ضد ایرانی «آمریکن اینترپرایز» در اختیار داشت و هم‌اکنون در جایگاهی مشابه در لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» (لابی FDD) مشغول به کار است که تخاصمی دیرینه با ایران دارد و مغز متفکر تحریم‌های ضد ایرانی دولت آمریکاست.

خصومت این تحلیلگر با نفوذ آمریکایی با ایران به حدی است که روزنامه «نیویورک‌تایمز» سال ۲۰۰۷ نوشت از نظر او مقصر هر چیزی نهایتاً ایران است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.